Zapraszam Serdecznie NA Najlepsze Forum O Pokemonach Polecam
tu zadajecie pytania zwiazane z naszym forum

Pierwsze pytanie: Czy dasz większy rozmiar avatarów?
Drugie pytanie (a raczej propozycja): Może w dziale zabawy, zamiast robić osobnych działów na jedną zabawę poprostu zrób działy: Zabawy oraz Off-Topic?

ok
no dobra

pisze że każdy każdy ma mieć 10.000$ na początek

1. Może zrób boxy? Bo 9 Pokemonów to trochę za dużo ;d 2. Może zrobisz liderów sal (na początek może Kanto, a potem coraz więcej), bo same łapanie Poków stanie się nudne i nikt nie będzie wchodził. 3. Jak są odznaki to może zrobisz Pokazy? 5. Może zwiększ cenę za trening, bo 50$ za 1 h to o wiele za mało.
Wiem, że dużo propozycji, ale wkońcu chcesz zrobić porządne forum, prawda?
P.S: Zrób jeszcze poprzednie moje propozycje, czyli zwiększ avatary (najlepiej na rozmiar nieograniczony) i zrób zamiast jednego działu na zabawę, zrób poprostu dział Zabawy i Off-Topic, aby pogadać sobie na luzie
Edit: Albo zamiast robić boxy, to możesz tak zrobić, że na walki i itp. można używać max. 6 Pokemonów, na łapanie 2 Pokemony i tak dalej...
Ostatnio edytowany przez DarreN (2011-01-03 15:54:22)

Popieram boxy i liderów sal,avatary to niewiem czy można powiększyć.

ja mam takie samo zdanie co klik22

7 pokeballi
Pokedex
Kamień Księżycowy
Metal Coat
Ostry Kieł 
Klikać klikaćOffline

Sprawdze,ale nie zmienie chyba że mama się zgodzi.

Jest dobrze zalecana szerokość 60 i piksele 60 a my mamy 80 gdybym powiększył to by obraz był niewyraźny.

Będzie wszystko dobrze. Możesz spokojnie dawać nawet 99999 x 99999, a nic się nie stanie.
P.S: Mama (btw. dziadowy nick), jeszcze było by najlepiej, abyś dał Wymiany Pokemonów.
Ostatnio edytowany przez DarreN (2011-01-03 19:26:33)

Ja mam pomysł Może dodasz wymiane pokemon kto za ?

7 pokeballi
Pokedex
Kamień Księżycowy
Metal Coat
Ostry Kieł 
Klikać klikaćOffline
Ja.

Sasuke, może zrobisz jakieś logo forum?

jakie logo

No ten obrazek co jest u góry forum -_-. Np. weź takie coś: http://kpokemon.bblog.pl/i/blog/users/47227/files/Image/Ash-Brock-Dawn-and-Pokemon-pokemon-5024691-500-375.jpg

ok SPX

Zrobiłem własne logo na forum. O to link: http://img35.imageshack.us/img35/1258/logocd.png . Jednak trzeba by było lepiej zmienić styl na taki czarny, bo logo pewnie będzie brzydko wyglądać na tym stylu. Jeszcze trzeba zrobić liderów, bo Ci co teraz są bardzo słabi i łatwo ich pokonać. Jak chcecie to nawet ja zrobię.
Ostatnio edytowany przez DarreN (2011-01-08 22:39:53)

Sasuke, usuń obrazki z for o pokazach, bo to jest kopia z jednego PBF'a.